HTML

Nyerj!

Zsüriznivaló cikkek és ötletek. Ez az oldal a szavazások és közvéleménykutatás helye. www.netszemle.hu

Friss topikok

Linkblog

Meghívó online tv-adásra és a NetSzemle megismerésére!

2008.01.08. 05:52 dtj

Sziasztok,

hajtással kezdtem az új évet, szombaton lesz egy online TV-adás, ha érdekel és ráérsz, pillants rá, a www.telkes.net címen lesz elérhető. (A műsor terve meg itt: www.trening.buzz.hu - ha van kedved, regisztrálj, és gyere el megnézni szombaton!)

2008 egyébként a fogyasztóvédelem éve lesz a számomra, s nem lenne rossz, ha időnként megosztanád a tapasztalataidat, ha valami tanulságosra tettél szert.

Egyébként, ha egyetlen könyvet kellene a gyerekeim kezébe adni, akkor az Keith Ellis: Csodalámpa c. könyve lenne, amely alcíme szerint "célkitűzés tréning azoknak, akik utálnak célokat kitűzni", vagy valami ilyesmi. A célkitűzésre egy külön blogot is indítottam, nézd meg, hátha jól jön a tervezéshez!

1 szó mint 100, békességes, egészséges, sikeres évet kívánok neked is!

Jóska

www.telkes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyerj.blog.hu/api/trackback/id/tr37289075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása