HTML

Nyerj!

Zsüriznivaló cikkek és ötletek. Ez az oldal a szavazások és közvéleménykutatás helye. www.netszemle.hu

Friss topikok

Linkblog

Szereted a brainstormingot?

2008.03.10. 10:17 dtj

Ha szereted, gyere az online brainstormingnak szentelt új oldalra, és segíts bekurblizni ezt az új webkettes projectet. Bármilyen kérdést fel lehet vetni, egyedül arra kell figyelni - ez az, amit szeretnék látni, pontosabban - hogy pontosan betartjuk a brainstorming klasszikus szabályait.

A saját kérdésem:


Hogyan lehetne divatba hozni a Japántapaszt gyorsan, olcsón, tisztességes módszerekkel és megfelelő oktatással együtt Európa minden országában?



Emellett, ha még nem ismered, a www.hitelesember.hu oldalt ajánlom a figyelmedbe, amelyben lehetőségünk van mintegy "megszavazni" - de szükség esetén akár visszahívni is - azokat, akiket hiteles embernek tartunk. A dolog csak egy kicsit bonyolultabb, ugyanis azok szavazhatnak, akik már benne vannak a klubban. Arról, hogy hogy lehet bekerülni, ajánlani, és egyáltalán, ki mit ért "hitelesség" alatt, és mi ennek az egésznek az értelme, lehetséges hatása és következménye, látogasd meg az oldalt és segíts bekurblizni!

Ha van blogod vagy honlapod, és tetszik egyik vagy mindkét oldal, légy kedves ajánlani a saját eszközeiddel. Azt meg mondanom sem kéne egy webkettes világban, hogy keresem a kapcsolatot '"webkettes elemekkel", itthon és külföldön egyaránt, mert számos olyan ötletünk van még, amelyeket nem akarunk hagyni parlagon heverni. Legalábbis én ezzel, webkettes szervezkedéssel foglalkozom a nap minden ébren töltött órájában.

Éljen és virágozzék a civil újságírás!



Hamarosan megalakul a CITE, a Civil Tartalomszolgáltatók Egyesülete,



egyelőre 100% online szervezéssel. Ha szeretnél bekapcsolódni a szervezésbe, ide ird meg, hogy mi az, amiben szívesen segítenél vagy mi az, amiben segítséget vársz tőlünk. Ki az a tőlünk? Itt a stáb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyerj.blog.hu/api/trackback/id/tr62373899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása