HTML

Nyerj!

Zsüriznivaló cikkek és ötletek. Ez az oldal a szavazások és közvéleménykutatás helye. www.netszemle.hu

Friss topikok

Linkblog

Ha én boltos lennék ingyenes kipróbálással adnám el a cuccaimat

2011.03.19. 20:19 dtj

...úgy kínálnám a kütyüket, hogy tessék, itt a cucc, vidd el egy hétre és próbáld ki. Utána add vissza, ha nem kell, vagy pedig mondd azt, hogy megtartod, és akkor elég dönteni arról, hogy milyen ütemezésben, hogy akarod kifizetni.

Nem nagyon látok ilyen boltost. Ha mégis van, kérem jelentkezzen, szívesen kipróbálnék néhány tábla pc-t, elsősorban természetes az új IPad2-.t Bár annyira bízom benne, hogy kis híján eleve vetettem magamnak egyet Amerikában, és ez az esemény bármelyik pillanatban bekövetkezhet. A "Mondjál jobbat!" alapelv szerint mondjál jobbat, ha tudsz, itt az utolsó pillanat, hogy eltéríts engem a jelenleg legjobbnak ítélt vonaltól!

A visszavett - meg nem vett - készülékeket mint "mintadarabokat" komoly kedvezménnyel árulnám, hogy a kispénzű rajongók is hizzájussanak vágyva vágyott ketyeréikhez.

A kisfiam (13) szívesen vállalna készülék tesztelést, és ha valaki tisztában van vele, milyen erőteljes tud lenni egy-egy aranyköpés a gyerekektől, az boldogan támogatni fogja cserébe Zsizsike valamelyik projectjét, pl. hogy megkérjék a XII. kerület polgármesterét, hogy legyen már valahol egy hely a kerületben, ahol gördezskázni tudnak a gyerekek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyerj.blog.hu/api/trackback/id/tr22754040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása