HTML

Nyerj!

Zsüriznivaló cikkek és ötletek. Ez az oldal a szavazások és közvéleménykutatás helye. www.netszemle.hu

Friss topikok

Linkblog

Kipróbálod? Leírod? Felveszed?*

2011.02.25. 23:46 dtj

A négy kérdés:

1. Igaz-e ez a gondolatom?

2. Biztos lehetek-e abban, hogy igaz?

3. Hogy érzem magam, milyen az életem amikor elhiszem ezt a gondolatomat?

4. Milyen lenne az életem enélkül a gondolat nélkül?

A 4 kérdés megválaszolása után kimondom az állításom ellenkezőjét, és megfigyelem, hogy melyik állítás igaz, és melyik még igazabb. Ha könyörtelenül őszinte válaszokat adok az említett kérdésekre, akkor a folyamat végén nem marad más, csak a feltétel nélküli szeretet érzése.

Forrás. (Némileg módosítottam.)

*Ez az útmutató gyakorlat része annak a kísérletnek, amelyben keresen az internetes videózás különböző felhasználási területeit. Talán a legjobban DOCU TV lennék, vagyis a való élet valóságos eseményei, történetei, tapasztalatai érdekelnek. Arról álmodom, hogy lesz egyszer egy hatalmas könyvtár, tele Startnapokkal, azon pedig Kérdésekkel, rendszerezve, ahogy végigvezeti az embert, aki "valami jó kis pénzereset kéne" gondolattal a fejében neki áll szörfölni a neten.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyerj.blog.hu/api/trackback/id/tr592691235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása